Hallo wereld! Hallo Brazilië !!

De besognes van Rose en Hans bij hun grote sprong naar  Brazilië.

Vandaag de 11de van de 11de 2015 is de site van Rose en Hans in gebruik genomen. Daarmee wordt het mogelijk wereldkundig te maken hoe we varen in de voorbereidingen op de reis naar en een verblijf in Brazilië.

De voorbereidingen zijn in gang gezet in december 2014. Toen was er een aanleiding die ons (Rose en Hans) op het idee bracht ons leven in Brazilië voort te zetten. Nu is het november 2015. En er is veel  gebeurd. We hebben dus nog zo´n 11 maanden blogging in te halen. En aangezien dit mijn eerste site met een blog is, ben ik zelf ook heel benieuwd hoe dit bloggen gaat verlopen. Aan de lezers het advies regelmatig terug te keren voor het vervolg in dit feuilleton.

Tot de volgende keer.

 

 

4 thoughts on “Hallo wereld! Hallo Brazilië !!

  1. Zo, laat ik dan de eerste zijn … Gek om te beseffen dat we je even niet gaan zien. Dat besef moet ook aan deze kant groeien. Je blog heeft een prominente plek gekregen in mijn favorieten, je staat op nummer 1. Het ga jullie goed Hans en Rose, al het goede wat ik maar kan wensen gaat met jullie mee op reis. Take care buddy.

  2. Hallo lieve schatten,
    Als ik dit typ zijn jullie net aan het boarden schat ik zo in. Ik hoop dat alles met de vlucht zo gaat als gepland en dat jullie een nog beter (liefst ongepland natuurlijk) ontvangst hebben in Brazil!!! Ik denk aan jullie.
    liefs, Jen

  3. Ha die Hans, een dikke pluim voor je eerste blog!! Ben heel benieuwd naar jullie bouwplannen. Wat voor auto ga je kopen? Krijgt jullie huis nu wel of geen twee verdiepingen en heb je uiteindelijk het zwembad toch 10centimeter meer naar achteren verplaatst? Ik hoor en zie het graag verschijnen op je blog. Groeten, Liset

  4. succes met alle mooie nieuwe dingen die jullie gaan meemaken.
    benieuwd naar de ontwikkelingen. Groet harry en Lucia. ps als je een buiten kraantje nodig hebt weet ik wel iemand:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *