24. Tip van de sluier

De eerste foto-achtige indrukken van het nieuwe huis zijn binnen. Toch wel leuk om die afbeeldingen te zien. Het lijken wel foto’s. (de afgebeelde auto is dus níet van ons!). Van de binnenkant heb ik nog niets van de architect binnen gekregen en weet ik eerlijk gezegd niet of dat gaat komen. Volgende week dinsdag maar een polsen. Mijn eigen programma is wat minder glossy, maar voldoet wel om met materialen voor de binnenkant te experimenteren.

01 (1)

03

De week hebben we onze eerste aankoop van tegels gedaan. En langzamerhand komt er focus en consensus in de rest van gezichtsbepalende bouwmaterialen. Ook blijft het besef groeien dat goed rondsnuffelen veel geld kan besparen. Dus daar blijven we daar maar in investeren. Nu moederdag achter de rug is en we in São Paulo zijn trekken we (derhalve) er op uit om winkels, bouwmarkten en “dumps” te bezoeken. De camera van mijn mobieltje klikt dat het een lieve lust is.

Nog een woord over de politiek alhier. Het lijkt erop dat president Dilma op democratische weg wordt afgezet. Toch wel verwonderlijk dát het kan – op grond van onrechtmatig politiek bestuur.  En verwonderlijk hoe de president zich blijft verweren.

Ik ga deze middag nog wat peinzen over kleurtjes en maten van materialen. Jullie daar een prettige avond.

4 thoughts on “24. Tip van de sluier

  1. Dat is een heel mooi huis. Ik heb wel begrepen dat jullie je niet hoeven te vervelen en fijn dat jullie samen op pad kunnen , zie het helemaal voor me.
    Wens jullie veel voorspoed of gaat het op zijn hanzies( op zijn gemakkie)
    Hier gaat alles zijn gangetje,verders geen nieuws.

    Groetjes ook aan rose.

    • Hoi Annemiek,
      Leuk dat de tekening bevalt. Nu het huis nog….
      Op zijn Hanzies ? Je hebt het hopelijk wel over Hanzie Manzie. Maar je hebt gelijk, we volgen het motto kwaliteit vóór kwantiteit en vóór tijd.
      Groetjes aan de familie.
      Hans

  2. Zo dan! Wat een gaaf huis. Kan me voorstellen dat het een mooi vooruitzicht is om daar te wonen. Heb je wel aan de logees gedacht? 🙂
    Groetjes,
    Jolanda

    • Hoi Jolanda,
      Ja hoor aan logees is gedacht. Tegen die tijd wel even laten weten dat je komt, dan kunnen we van te voren even stof afnemen 🙂
      Laten we even de offertes afwachten van de aannemers. Dan weten we ook of we het kunnen betalen 😉
      Leuk even van je te horen.
      Groetjes Hans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *